Vitajte a naštartujte sa na jar pozitívne, s novými prípravkami v našom-vašom eshope :-)

16.07.2015 12:00

Obohatili sme sortiment o prípravky, ktoré Vás príjemne prekvapia, kvôli nízkej cene a vysokej účinnosti a to na základe pozitívnych osobných skúseností ako aj skúseností našich klientov. Želáme energický a pozitívny jarný štart a želáme veľa zdravia !

Zriadili sme pre Vás aj novú podstránku "špeciálne prípravky" pre lepšiu orientáciu.

Ďakujeme Vám, 

že ste sa rozhodli navštíviť našu stránku. Pre najoptimálnejší výber vhodného produktu pre vaše ochorenie si prosím vyberte z menu v ľavej časti stránky, kliknite na kategóriu, ktorá sa vás týka a následne sa vám zobrazí ponuka najvhodnejších výživových doplnkov.


***Akcia*** Pri akejkoľvek objednávke poštovné a balné zdarma pri objednávke nad 200,-€

Špičková kvalita našich výživových doplnkov je založená na unikátnej technológii spracovania (multilamelárny lipozomálny systém), ktorý zaručuje maximálnu vstrebateľnosť (92-95%) do organizmu.

 

Výživové doplnky STARLIFE spĺňajú najprísnejšiu normu kvality GMP - Good Manufacturing Practices (Správna výrobná prax) a sú schválené Úradom verejného zdravotníctva SR.

 

Viac informácií o prírodných produktoch nájdete v hornej ľavej časti menu. Ostatné informácie sa nachádzajú v okienku Častých otázok. V prípade, že sa vaša otázka v zozname nenachádza alebo sa potrebujete poradiť ohľadom vhodnosti výživových doplnkov, využite, prosím, službu konzultácia prostredníctvom e-mailu na zdravie123@gmail.com alebo, prosím, zadajte priamo otázku cez zdravie123.webnode.sk/napiste-nam/, ďakujeme.

 

Výrobky neobsahujú bioinformácie.

Výrobky majú medzinárodné certifikáty kvality:

 

 

Späť